MVM Társadalmi felelősségvállalás

Az MVM Csoport Magyarország második, Közép-Európa tizedik legnagyobb energetikai vállalataként és a legnagyobb hazai energetikai tudásközpontjaként  kiemelt figyelmet fordít arra, hogy társadalmilag is felelős, emberközpontú vállalatcsoportként tevékenykedjen.

 

Az MVM – más európai országokban működő nagyvállalatokhoz hasonlóan – azt vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is.

 

Ezen tényezők együttese nélkül elképzelhetetlen a fenntartható fejlődés, a jó gazdasági eredmények felmutatása, illetve a jól képzett fiatal nemzedék megtartása a magyar gazdaság számára.


Így az MVM Csoportban sok évtizedes hagyománya van a társadalmi felelősségvállalási vagy más néven Corporate Social Responsibility, azaz CSR tevékenységnek. Célja, hogy a cégcsoport gazdasági szerepéhez méltó módon álljon helyt ezen a területen is.

 

Ennek megfelelően a vállalatcsoport támogatja az értékteremtő és megőrző kezdeményezések megvalósulását a sport, a kultúra, a környezetvédelem, az egészségügy, az oktatás és tudomány területén, valamint ugyanígy kiáll karitatív célok mellett is.


Már megvalósult vagy futó társadalmi felelőségvállalási projektjeink részletei ITT érhetők el.


Dinamikus, innovatív energetikai vállalatcsoportként kiemelten elkötelezett a kutatás-fejlesztés, az innováció, a fiatal generációk edukációja, valamint a kiemelkedő tehetségek és teljesítmények támogatása mellett.  Kiemelt támogatási területe továbbá a helyi közösségek segítése; a városi, városkörnyéki és vidéki területek közötti kedvező gazdasági, társadalmi és környezeti kapcsolatok támogatása.

Az MVM Csoport a fenti elveknek és kiemelt céljainak megfelelően igyekszik megtalálni a társadalmi felelősségvállalási programjához leginkább illeszkedő együttműködéseket és partnereket.

 

Ezúton is köszönet illeti a hazai társadalmi szereplők megtisztelő bizalmát, mellyel évek óta kitüntetik a vállalatot azáltal, hogy a legértékesebb programok megvalósításának terveivel ide fordulnak.

 

Kapcsolat:

Kommunikációs Igazgatóság, MVM Zrt.

tamogatas@mvm.hu

 

tamogatas.mvm.hu